آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

کسب عنوان دو درصد دانشمندان برتر جهان توسط سرکار خانمها دکتر مهرانگیز ابراهیمی ممقانی و دکتر مهدیه عباسعلیزاد فرهنگی

کسب عنوان دو درصد دانشمندان برتر جهان توسط سرکار خانمها دکتر مهرانگیز ابراهیمی ممقانی و دکتر مهدیه عباسعلیزاد فرهنگی

بر اساس داده های پایگاه Scopus در سال ۲۰ ۲۰ توسط رتبه بندی دانشگاه استنفورد

دوشنبه 17 آبان 1400
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر دهقان و  خانم مریم کاویانی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه در ژورنال Food and function با (Impact Factor:5.396 , cite Score:6.40 , Q1 )

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر دهقان و خانم مریم کاویانی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه در ژورنال Food and function با (Impact Factor:5.396 , cite Score:6.40 , Q1 )

با عنوان: Co-supplementation of camelina oil and prebiotic is more effective in improvement of cardiometabolic risk factors and mental health in patients with NAFLD: a randomized clinical trial

دوشنبه 10 آبان 1400
کسب عنوان نخست مسابقه سخنرانی علمی ترویجی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور و  فینالیست مسابقات سخنرانی USERN MTalk 2021 توسط آقای محمد خانی دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه

کسب عنوان نخست مسابقه سخنرانی علمی ترویجی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور و فینالیست مسابقات سخنرانی USERN MTalk 2021 توسط آقای محمد خانی دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه

محمد خانی اظهار کرد: بهتر است به جای طرح پرسش‌ها (چرایی)، به دنبال حل پرسش ها (چگونگی) باشیم و اگر وظیفه‌مان را در هر موقعیتی که قرار می‌گیریم درست انجام بدهیم و مهارت‌های لازم را کسب کنیم احتمال موفق شدن‌مان قطعا بیشتر خواهد بود.

دوشنبه 3 آبان 1400
ارتقای علمی سرکار خانم دکتر مریم ثقفی اصل به مرتبه دانشیاری

ارتقای علمی سرکار خانم دکتر مریم ثقفی اصل به مرتبه دانشیاری

تبریک

چهارشنبه 28 مهر 1400
«امنیت غذایی امروز، برای سلامت فردا»؛ شعار امسال روز جهانی غذا

«امنیت غذایی امروز، برای سلامت فردا»؛ شعار امسال روز جهانی غذا

بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، سالروز جهانی غذاست. این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود. در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند. استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن آوری از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه، موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می شود. روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز هم دردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومند.

شنبه 24 مهر 1400
اطلاعیه جدید برای ورودی های 14001

اطلاعیه جدید برای ورودی های 14001

اطلاعیه جدید برای ورودی های 14001

سه شنبه 20 مهر 1400
ارائه کارت واکسیناسیون دیجیتالی همکاران و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی

ارائه کارت واکسیناسیون دیجیتالی همکاران و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی

بر اساس اعلام معاون آموزشی دانشکده، با عنایت به مصوبه شماره 371239/د/5 مورخه 1400/07/13 شورای سیاست گذاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص

سه شنبه 20 مهر 1400
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و آقای اسداله حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Packaging and Shelf Life با (Impact Factor:6.4 , cite Score:6.6 , Q1 )

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و آقای اسداله حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Packaging and Shelf Life با (Impact Factor:6.4 , cite Score:6.6 , Q1 )

با عنوان: Fabrication of cumin seed oil loaded gliadin-ethyl cellulose nanofibers reinforced with adipic acid for food packaging application

سه شنبه 20 مهر 1400
 تسلیت درگذشت پدر بزرگوار آقای امید نیک پیام (دانشجوی دکترای علوم تغذیه)

تسلیت درگذشت پدر بزرگوار آقای امید نیک پیام (دانشجوی دکترای علوم تغذیه)

روحشان شاد و یادشان گرامی باد

دوشنبه 19 مهر 1400
کسب رتبه یک کشوری در آزمون دوره دکترای تخصصی توسط خانم احمدی فارغ التحصیل رشته علوم و صنایع غذایی

کسب رتبه یک کشوری در آزمون دوره دکترای تخصصی توسط خانم احمدی فارغ التحصیل رشته علوم و صنایع غذایی

تبریک

شنبه 17 مهر 1400